Horeca

The Surfing Sommelier zorgt voor een passend wijnassortiment, geeft advies voor de beste wijn & spijs-combinaties en verzorgt personeelstrainingen. Wat is de trend? Waar is vraag naar en hoe verras je jouw gasten? Meedenken bij het samenstellen van menu’s of zelfs een hele wijnkaart laten maken; het kan allemaal!
Leer The Surfing Sommelier kennen!

Wanneer je een samenwerking aangaat met TSS is het onvermijdelijk dat je volledige team word uitgenodigd op de wijngaard.
Hier leert het personeel wat meer over de wijnbouw en het wijnmaken, indien wenselijk proeven we het betreffende assortiment en er is natuurlijk alle ruimte voor vragen! Zo krijgt het team meer feeling en inzicht in het fantastische product wijn! Dit werkt natuurlijk weer positief in het restaurant.

Wijn & spijs-menu’s of de gehele wijnkaart laten samenstellen door Sommelier Bram Kling met oog voor trends, de vraag en de identiteit van jouw restaurant of bar.
Ons uitgebreide en diverse assortiment omvat talloze wijnlanden, wijnstreken en druivensoorten binnen een brede prijsklasse. Afgestemd op jouw wensen en horecaconcept.
Personeelstraining inclusief bezoek aan onze wijngaard en desgewenst een wijnproeverij, zodat jouw medewerkers hun kennis en enthousiasme kunnen overbrengen op de gasten.

Wijn Selectie

Advies over de beste keuzes voor jouw wijnkaart? Of behoefte aan iemand die meedenkt met de wijn-spijskaart? The Surfing Sommelier adviseert en helpt restaurants en bars bij het selecteren van de beste wijnen die passen bij hun horecaconcept. Met oog voor opkomende trends, vernieuwingen én jullie eigen identiteit.

Bram Kling is gecertificeerd vinoloog en sommelier en onderscheidt zich door zijn grote betrokkenheid en ongetemd enthousiasme om de allerbeste wijnen te vinden voor jouw concept. Hij volgde de gastronomische opleiding van Peter Klosse en de internationaal erkende wijnopleiding WSET.

Wijninkoop en advies

The Surfing Sommelier verzorgt de inkoop en levering van wijnen voor diverse restaurants, bars en evenementen. Met een uitgebreid en divers assortiment waarin talloze wijnlanden, wijnstreken en druivensoorten binnen een brede prijsklasse vertegenwoordigd zijn. Vergezeld van eerlijk en vakkundig advies, afgestemd op jouw wensen en horecaconcept.

Trainingen voor de horeca

Gaan we de samenwerking aan? Dan nodig ik het hele team graag uit op Wijngaard Noordwijk. Hier vertel ik je medewerkers enthousiast van alles over wijnbouw en het wijnmaken. Indien gewenst proeven we het betreffende assortiment en natuurlijk is er volop ruimte voor vragen. Zo krijgt het team meer feeling met wijn en inzicht in jullie wijnen, wat een positief effect heeft in het restaurant.

Ook teambuildings, complete wijncursussen en personeelsuitjes met wijnproeverij of wijn & spijs-diners kunnen door ons worden verzorgd.

Vragen of overleggen over de mogelijkheden? Geen vraag is te gek, aarzel niet en neem meteen contact op.

  • Deze website gebruikt cookies ter verbetering van de gebruikerservaring.
  • Voor het kopen van alcoholische dranken geld een minimum leeftijd van 18 jaar.​