Wijnproeverij & Pop-up

Een toffe wijnproeverij samen met je vrienden, collega’s of (exclusief) met je partner? Of een bijzonder ‘wijn en spijs-diner’ onder leiding van een sommelier én chef? The Surfing Sommelier organiseert unieke wijnproeverijen en wijn & spijs-diners voor jouw gezelschap! Bij Wijngaard Noordwijk of op locatie bij jou thuis.

Ook te boeken als teamuitje, bedrijfsuitje, vrienden- of vriendinnenuitje, vrijgezellenfeest of (pop-up) evenement.

Heb je specifieke wensen of wil je The Surfing Sommelier inhuren voor jouw speciale gelegenheid of event? Niets is te gek en ik denk graag met je mee! Stuur een mail of bel even.

Pop up diner in de wijngaard (datum 2024 nog niet bekend)

97.50110.00

Er is nog geen nieuwe datum bekend voor de pop-up in 2024  

Wijn Proeverij

Boek een wijnproeverij bij The Surfing Sommelier! Het wordt een energieke en gezellige middag of avond waarop we verschillende wijnen proeven. Je leert hóe je wijn kunt proeven en we proberen erachter te komen welke wijn bij jou past. Een lekkere borrelplank kan natuurlijk niet ontbreken aan de proeverij.
Heb je specifieke wensen? Alles is mogelijk! Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een bepaald thema zoals een streek of land, sparkling/wit/rosé/rood of gewoon allemaal, jong of oud, wijn met hapjes, etc. De wijnproeverij wordt verzorgd door vinoloog Bram Kling die zijn liefde en enthousiasme voor wijn graag met je deelt op Wijngaard Noordwijk, bij jou thuis of op een andere gewenste locatie.

Groepsgrootte: Vanaf € 495 voor 12 personen, €41,25 per persoon indien de groep groter is dan 12 personen. Bij jou thuis, op de wijngaard in Noordwijk, particulier of met een zakelijk gezelschap.

Kosten: € 41,25 per persoon (inclusief btw)

Kom jij proosten tijdens een toffe wijnproeverij? Reserveer snel!

Exclusief wijn & spijs-diner met chef en sommelier

The Surfing Sommelier organiseert unieke wijn & spijs-evenementen op hoog culinair niveau in de vorm van een lunch of diner. Kies uit een heerlijk 4- of 5-gangen diner die chef Michiel Boot bereidt. Bij elke gang worden de gerechten uitgelegd door de chef en gecombineerd met de perfecte wijn, toegelicht door de sommelier. Geniet van een exclusieve lunch of diner met jouw gezelschap, bijvoorbeeld als je samen met je favoriete mensen iets te vieren hebt óf als zakelijk event.

Wij passen ons graag aan naar de wensen van onze gasten en houden rekening met alle voorkeuren, dieetwensen en/of allergieën. Er wordt niet gekookt vanuit standaard menu’s, maar in overleg maken we een selectie van producten en smaken waarvan jij en je gasten gaan watertanden. Het wijn & spijs-event wordt verzorgd op Wijngaard Noordwijk, bij jou thuis of op een andere gewenst.

Wijn & spijs-diner of lunch is inclusief:
– Enthousiaste begeleiding van sommelier Bram Kling
– Ontvangst, aperitief, bubbels bij aankomst
– Amuse, smaakmaker, broodgarnituur
– Servies, glazen, bestek, borden
– 4 of 5 gangen lunch/diner
– 4 of 5 bijpassende wijnen
– Tafelwater
– Actieprijs op de gedronken wijnen

Exclusief:
– Eventuele huur van extra benodigdheden zoals tafels, stoelen, linnen, etc.
– Kilometervergoeding

Groepsgrootte: Standaard vanaf 15 personen. Maar alles is mogelijk; ook een intieme wijn-spijs lunch/diner. Ongeacht het aantal personen hanteren wij een minimum prijs van € 2100,- inclusief btw. 

Kosten:
4-gangen wijn & spijs 147,50 euro per persoon (incl. btw)
5-gangen wijn & spijs 167,50 euro per persoon (incl. btw)

Vragen of direct reserveren? Niet aarzelen, gewoon even bellen

Foto's

“Wine makes
a symphony of
a good meal”

~ Fernande Garvin

  • Deze website gebruikt cookies ter verbetering van de gebruikerservaring.
  • Voor het kopen van alcoholische dranken geld een minimum leeftijd van 18 jaar.​